GDPR audit

Mějte jistotu, že vás neohrozí žádná sankce.
Dodržujte ochranu osobních údajů v souladu se zákony.

Proč dělat audit GDPR?

Požadavek nařízení GDPR a zákona č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů se týká všech firem bez rozdílu. Vedle vyhnutí se pokutě je to především příležitost identifikovat aktiva a diskutovat požadavky na jejich ochranu (dostupnost, důvěrnost a integritu).

Jak vám audit GDPR pomůže?

Ověříme, jestli postupujete podle zákonných požadavků. Dozvíte se, kde nařízení nesplňujete a jak to napravit.

  • Tím, že vyřešíte požadavky GDPR zároveň nastavíte funkční procesy přo řešení požadavků spojených s GDPR. To vám umožní věnovat se běžné agendě.
  • Zefektivníte fungování své organizace díky řešení požadavků na dostupnost, důvěrnost a integritu.

Co audit GDPR řeší?

Hledáme osobní údaje, které vaše společnost zpracovává napříč odděleními. Identifikujeme požadavky na jejich ochranu a právní důvody pro jejich zpracování.

Jak dlouho audit trvá?

Analýza včetně vypracování postupů trvá přibližně měsíc. Tato doba je závislá na velikosti organizace a na množství zpracovávaných údajů.

Jaký je výstup auditu GDPR?

Obdržíte velké množství dokumentů:

  • postupy auditu GDPR,
  • záznam o činnosti zpracování,
  • zásady zpracování osobních údajů,
  • zpracovatelskou smlouvu,
  • souhlasy se zpracováním osobních údajů,
  • zpracování cookies,
  • cokoliv co je potřeba, aby organizace alespoň splnila požadavky GDPR.

Získat můžete ale mnohem více.

Chcete mít vše kolem GDPR v pořádku?
Vyžádejte si nezávaznou poptávku:

POŠLETE NÁM POPTÁVKU